Söker ritning till denna påbyggnad

Startat av Rc-1zu87, 11 augusti 2013 kl. 23:30:19

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Rc-1zu87

Önskar få tag på en pdf eller ritning på måtten av detta skåp. Skåpet är väl av en vanlig karaktär och finns från fler tillverkare än bara Ekeri. Är det någon som har tips om var man kan få tag på detta, men jag vill helst inte behöva regga mig på någon sida. Jag hoppas att någon här kan redan sitta på ritningar / pdf och är intresserad av att dela med sig. Sidan the blueprints vet jag om, men vill inte regga mig. Har även sökt på Google men är jag totalt urkass på, att komma på olika söksätt för att få fram det jag söker.








Actros861

www.begblocket.se använder jag ofta för att få svar på olika mått från 1:1 världen, sökning där på skåpbil gav bland annat den här Volvon med liknande skåp fast från PLS. Det här är inte isolerat och det är invändiga mått, ska du ha isolerat kan du lägga till 90mm (1:1-mått) runt om och på det viset få ut det utvändiga måttet <tumb>

http://www.begblocket.se/finnvedens_lastvagnar_ab/volvo_fh/50768/

Dessa skåp har i det närmaste standard mått med bara cm skillnad mellan tillverkarna.
Sidor med ritningar vet jag tyvärr inte om. Rent generellt brukar det vara svårt att få tag på mått från tillverkarnas hemsidor (har du säkert redan upptäckt). Ett annat sett är att ta ett reg-nr och kolla med Transportstyrelsen, då får man oftast alla möjliga mått :)
MVH//Anders
Mercedes Actros (MP4) 3363 dragbil. Scania R620 flakbil. Scania T580 grusbil. MAN TGX 41.680 tungdragare.
Kommande bygge: Goldhofer XLE 8 (3+5).

https://www.instagram.com/actros861_rctrucks/