commander sa 5000 radio

Startat av Johnny, 28 januari 2017 kl. 12:39:56

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Johnny

Tjena boys
någon som har erfarenhet av commander sa 5000 eller en bra sida som man kan läsa om den hittar inte så mycket om denna radio lite förståligt då den är väldigt dyr men drömma kan man ju hoppas på v75 haha

swerecon

Kolla på ScaleArt hemsida. Onödigt dyr radio.  Kolla på Servonaut hemsida, dom har en liknande radio men betydligt billigare.
MvH/Bengt

Volvo 250G
Scania 6x4 lastväxlare
Komatsu PC 490

Johnny

Jovisst är den svin dyr men jag är bara nyfiken på vad det är o om någon har erfarenhet av den vill läsa lite mer om den hittar inte så mycket om den. Den är ju snygg (porr) Vill ha ska bara vinna på lotto eller v75 🤔😀😀så om någon vet någon bra sida som skriver om den så vore det bra

swerecon

MvH/Bengt

Volvo 250G
Scania 6x4 lastväxlare
Komatsu PC 490

G-Crawler

Finns lite filmer på Youtube, nån på engelska men annars tyska...  https://www.youtube.com/results?q=scaleart+commander.

Visst den kostar mycket men tror det är en grym radio, allt som ScaleArt gör är dyrt, men det är hög kvalite också, onödigt dyr? mja, visst du kan få en hobbyking radio för några hundra och den funkar men en commander är något helt annat, jag förstår att den kostar en del.

Såg också att ScaleArt gjort ett kit att få commander tekniken i en F-14 radio, med 3D joysticks m.m, kan nog vara något om man vill ha något lite billigare.